top of page

Workshop: Fermentering

tors 23 okt.

|

Botildenborg

Botildenborgs köksmästare Lollo tar dig genom olika tekniker av fermentering – den här gången fokuserar vi på metoden att mjölksyra grönsaker! 🥬

Workshop: Fermentering
Workshop: Fermentering

Tid och plats

23 okt. 2025 18:00 – 19:30

Botildenborg, Västra Skrävlinge Kyrkoväg 12, 212 37 Malmö, Sverige

Information

Upptäck fermenteringens värld! Den här gången fokuserar vi på att mjölksyra grönsaker för att förlänga hållbarhet – ett enkelt och smakrikt sätt att minska matsvinn! Tillsammans med köksmästare Lollo får du lära dig hur vanliga grönsaker blir krispiga, syrade delikatesser.​

Ta med dina syrade grönsaker hem och njut! 🫙🥬


Torsdag 23 oktober, kl. 18.00–19.30

Botildenborg, Västra Skrävlinge Kyrkoväg 12​​


Workshopen är en del av Matsvinnsveckan 2025 – läs mer om vårt engagemang och event under veckan! Du vill väl inte missa Halloweenmarknaden 26 oktober? 🎃

Anmälan

  • Workshop: Fermentering

    Lär dig mer om fermentering - den här gången fokuserar vi på att mjölksyra grönsaker för att förlänga hållbarheten och öka smaken! Ta med dina syrade grönsaker hem och njut!

    395,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela event

bottom of page