top of page

Workshop: Fermentering

tors 23 okt.

|

Botildenborg

Botildenborgs köksmästare Lollo tar dig genom olika tekniker av fermentering – den här gången fokuserar vi på metoden att mjölksyra grönsaker! 🥬

Workshop: Fermentering
Workshop: Fermentering

Tid och plats

23 okt. 2025 18:00 – 19:30

Botildenborg, Västra Skrävlinge Kyrkoväg 12, 212 37 Malmö, Sverige

Information

Upptäck fermenteringens värld! Den här gången fokuserar vi på att mjölksyra grönsaker för att förlänga hållbarhet – ett enkelt och smakrikt sätt att minska matsvinn! Tillsammans med köksmästare Lollo får du lära dig hur vanliga grönsaker blir krispiga, syrade delikatesser.​

Ta med dina syrade grönsaker hem och njut! 🫙🥬


Torsdag 23 oktober, kl. 18.00–19.30

Botildenborg, Västra Skrävlinge Kyrkoväg 12​​


Workshopen är en del av Matsvinnsveckan 2025 – läs mer om vårt engagemang och event under veckan! Du vill väl inte missa Halloweenmarknaden 26 oktober? 🎃

Dela event

bottom of page