Workshop: Fermentering
tors 23 okt.
|Botildenborg
Botildenborgs köksmästare Lollo tar dig genom olika tekniker av fermentering – den här gången fokuserar vi på metoden att mjölksyra grönsaker! 🥬


Tid och plats
23 okt. 2025 18:00 – 19:30
Botildenborg, Västra Skrävlinge Kyrkoväg 12, 212 37 Malmö, Sverige
Information
Upptäck fermenteringens värld! Den här gången fokuserar vi på att mjölksyra grönsaker för att förlänga hållbarhet – ett enkelt och smakrikt sätt att minska matsvinn! Tillsammans med köksmästare Lollo får du lära dig hur vanliga grönsaker blir krispiga, syrade delikatesser.
Ta med dina syrade grönsaker hem och njut! 🫙🥬
Torsdag 23 oktober, kl. 18.00–19.30
Botildenborg, Västra Skrävlinge Kyrkoväg 12
Workshopen är en del av Matsvinnsveckan 2025 – läs mer om vårt engagemang och event under veckan! Du vill väl inte missa Halloweenmarknaden 26 oktober? 🎃
Anmälan
Workshop: Fermentering
Lär dig mer om fermentering - den här gången fokuserar vi på att mjölksyra grönsaker för att förlänga hållbarheten och öka smaken! Ta med dina syrade grönsaker hem och njut!
395,00 kr
Totalt
0,00 kr