Jul på Botildenborg

Välkomna att fira Jul på Botildenborg! I magiska lokaler skapar vi hållbara evenemang med både mat, dryck och gemenskap! 

 

Som gäst kan ni välja mellan vårt utbud av olika aktiviteter och matförslag. Kombinera din dag som passar er bäst! Självklart kan du alltid addera en hel- eller halvdagskonferens till din aktiviteter för att få tid att summera året som gått.

Tack till våra finansiärer som gjort vår verksamhet för barn och unga möjlig.-2.png

Julmarknad

Den 27 november öppnar vi upp vår gård för julmarknad med fokus på lokala matentreprenörer. Ta chansen och köp dina personliga, hållbara klappar av lokala matkreatörer och hantverkare! Missa inte Tomten som kommer på besök (kl 11-12) för att ta emot önskelistor och önska God Jul. Vi serverar julig fika och lunch.

Datum: söndag 27 november

Tid: kl 11 - 15

En grön julmiddag

På Botildenborg älskar vi en grön jul! Upplev ett hållbar julbord med fokus på närproducerade och gröna rätter med rötter från hela världen! Ta med familj och vänner på en magisk afton och upplev en middagsupplevelse utöver det klassiska julbordet. 

Datum: 2 december 

18.30 Glöggmingel 19.00 buffén startar

495 kr

Kontakt och bokning

Evenemang för företag eller bokade sällskap

Julbord

Kom till Botildenborg kvällstid och njut av vår julmiddag. Vi börjar i brasans sken och serverar glögg och berättar om Botildenborg. Därefter går gästerna in i huset och njuter av middagsbuffén. Det blir juliga smaker med rötter från hela världen. Botildenborg serverar en vegetarisk och hållbar meny.

Pris: 495 kr 

Facebook post 1200x1200-10.png

Jullunch

Samla din personal och njut av en härlig lunchbuffé med jul i fokus. Vi serverar en grön meny efter säsong med mångfald som tema. Njut av Botildenborgs juliga mat i en fin miljö.


Ingår: Julbuffé med smaker från hela världen. Vegetarisk. Kaffe och efterrätt.

Pris275 kr 

©jensnordstrom_20A0089.webp

Cook Eat & Talk - Julspecial

En härlig teambuildning baserad på matlagning, hållbar inspiration och gemenskap! Cook, eat and talk startar med en inspirerande föreläsning om Botildenborg. Gästerna får därefter skörda grönsaker i Botildenborgs gård och ta del av hur stadsodling fungerar i Malmö. Matlagning sker tillsammans med Botildenborgs matlagningsambassadörer och kockar.

 

Middagen dukas upp i Botildenborgs matsal. Eventet tar ca 3,5 timmar.

Pris kvällstid: 950 kr / pp 

Pris dagtid: 695 kr /pp
Botildenborg har möjlighet till att servera öl, vin och sprit.

©jensnordstrom_20A9863.jpg

Julpyssel!

Julpyssla och drick glögg i brasans sken. Vi öppnar upp vår gård och skapar juldekorationer som ni får ta med hem. Kombinera gärna med jullunch eller julmiddag!
Exempel på julpyssel:

  • Dörrkransar

  • Ekologisk fågelmat

  • Bivaxdukar

Tid: ca 1,5 timmar

Pris: 395 kr /pp

IMG_2633.HEIC

Studiebesök

Addera ett studiebesök till er konferens och hör mer om Botildenborgs sociala verksamhet och besök Botildenborgs urban farm.

Pris: 3500 kr ex moms för grupp upp till 20 personer.

©jensnordstrom_19A9552.jpg

Priserna är exklusive moms