top of page

Utbildning

Botildenborg har arbetat med mat, odling och social verksamhet sedan 2013. Under åren har organisationen fått stor kunskap kring hur man skapar praktiska program, projekt och aktiviteter för att bidra till den hållbara staden. Vi vill sprida vår kunskap! Ta del av våra utbildningar eller kom på studiebesök för att lära mer!

UTBILDNING

Växtplats – en metod för att skapa arbete, motivation och hälsa

Hur kan en organisation arbeta för att de som står långt från arbetsmarknaden kommer i eller närmare jobb, får tillbaka motivation och ökar sin hälsa?

– En rejäl inspirationsinjektion av personer med hjärtat på helt rätt ställe i en varm och välkomnande miljö, säger Daniel Lindkvist, jobbmatchare på Hässleholms kommun.
 
Ta del av Botildenborgs utbildning Växtplats kring arbetsträning, matchning och odling. Utbildningen är på en dag där ni både får besöka verksamheten, ta del av metodik, framgångsfaktorer och forskning.

 

Botildenborg Bachir Hamoudeh Foto Sara Tingström.jpg

Fotograf: Joël Ndongmi. Nordic Bridges 2022

UTBILDNING

Stadsbruk – lokal matproduktion i staden

Hur kan en stad eller markägare skapa förutsättningar för att odla och bidra till ökad lokal matproduktion i staden? Botildenborg skräddarsyr utbildningar för städer som vill få igång professionell stadsodling i staden och bidra till fler matentreprenörer. 
 
Utbildningen är på en dag där ni både får besöka verksamheten, ta del av metodik, framgångsfaktorer och forskning.

Stadsodling Malmö

Kontakta oss via bokning@botildenborg.se med förfrågningar om utbildningar så återkommer vi med priser och förslag.

bottom of page