top of page
©jensnordstrom_20A5463.jpg

Botildenborg – gröna möten mitt i stan!

På Botildenborg brinner vi för socialt engagemang och grönt hopp. Vi erbjuder konferenser som håller högsta klass och samtidigt tar hänsyn till social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet. Vi har mötesrum för mellan 5-70 personer.

Botildenborg är känd för sin goda mat. Här serveras ni mat från vår egen gård – lokalproducerat och enligt ekologiska principer naturligtivs! Kombinera er heldag med en aktivitet under dagen, allt från en guidad tur på odlingen till workshops i fermentering och svampodling.

Våra mötesrum

©jensnordstrom_20A5463.jpg

Robert

Min personer 10
Max personer 70

Bio, skol, café och styrelsesittning

 

©jensnordstrom_20A5471.jpg

Botilda

Min personer 10
Max personer 70
Bio, styrelse, skol och cafésittning.

©jensnordstrom_20A5375.jpg

Hagbard

Min personer 5
Max personer 25
Bio, skol och styrelse
sittning

I våra paket ingår plats i ett av Botildenborgs konferensrum med tillgång till skärm, whiteboard, pennor, anteckningsblock och wi-fi. Utrustning för digitala möten med kamera och mikrofon finns i rummet.

F
örutom konferenslokalerna finns flera mindre rum och verandor för gruppdiskussioner och avkoppling. ​Botildenborg har en stor trädgård som kan användas av gäster. Det går också att besöka våra odlingar och ta promenader i intilliggande Ögårdsparken.

Huset

Botildenborg är en herrgård byggd på 1880-talet. Här möts du av högt i tak, stuckatur och lantlig känsla samtidigt som de nyrenoverade lokalerna skapar en varm känsla med färg och form.

Rummen Botilda, Hagbard och Robert kan möbleras både i styrelsesittning och som biosittning upp till ca 30 personer i varje rum. Vid större konferenser kan två av rummen användas samtidigt med biosittning för upp till 60 personer.
Alla rum är utrustade med det som behövs för konferens. Eluttag, wifi, projektor, whiteboard, mikrofon, högtalare, pennor och anteckningsblock. Utrustning för digitala möten med kamera och mikrofon finns i rummet. 

Förutom konferenslokalerna finns flera mindre rum och verandor för gruppdiskussioner och avkoppling.
 

©jensnordstrom_20A5346.jpg
©jensnordstrom_20A9963.jpg
external-file_edited.jpg

Låt dig och ditt team inspireras 

Vill ni lägga till upplevelser för att få nya impulser och infallsvinklar så erbjuder vi aktiviteter som t.ex. rundvisning på gården, fermenteringsworkshop, matlagning och svampodling.

Tillsammans utformar vi upplägg som passar både små och stora grupper!

Som gäst bidrar ni direkt till Botildenborgs hållbara verksamhet med både barn- och ungdomsverksamhet, arbetsmarknadsutbildningar och metoder för ökad odling i staden.

_19A8430.jpg

Barn- och ungdomsverksamhet

©jensnordstrom_20A9963.jpg

Arbetsmarknadsutbildning

IMG_2743.jpg

Ökad odling i staden

image.png
5.jpeg

Personaldagar och kick-offs?

Vi ordnar det!

Vi skräddarsyr era personaldagar med sociala aktiviteter som kretsar kring mat, odling och hållbarhet.  

bottom of page