top of page
©jensnordstrom_20A5463.jpg

Botildenborg – gröna möten mitt i stan!

På Botildenborg brinner vi för socialt engagemang och grönt hopp. Vi tror på kraften i att sammanföra människor och idéer för att skapa verklig förändring. Ett bokat möte hos oss möjliggör vår verksamhet med jobbmatchning, språkträning, barn- och familjeverksamhet samt framtidens matproduktion.

Våra mötesrum är ljusa, rymliga och harmoniskt inredda för att erbjuda en perfekt miljö för produktiva och inspirerande möten. Vi kan ta emot grupper upp till 70 personer. 

Maten på Botildenborg är en upplevelse i sig. Här serveras ni mat från vår egen gård – lokalproducerat och enligt ekologiska principer naturligtivs! Kombinera er heldag med en aktivitet under dagen, allt gemensam matlagning till workshops i fermentering och svampodling.

Våra mötesrum

©jensnordstrom_20A5463.jpg

Hagbard

Min personer 10
Max personer 50

Bio, skol, café och styrelsesittning

 

IMG_1332.png

Robert

Min personer 5
Max personer 25
Bio, skol och styrelse
sittning

IMG_0970 2.HEIC

Gunborg

Min personer 5
Max personer 25
Bio, styrelse, skol och cafésittning.

I våra paket ingår plats i ett av Botildenborgs konferensrum med tillgång till skärm, whiteboard, pennor, anteckningsblock och wi-fi. Utrustning för digitala möten med kamera och mikrofon finns i rummet.

F
örutom konferenslokalerna finns flera mindre rum och verandor för gruppdiskussioner och avkoppling. ​Botildenborg har en stor trädgård som kan användas av gäster. Det går också att besöka våra odlingar och ta promenader i intilliggande Ögårdsparken.

Huset

Herrgården Botildenborg från 1800-talet har genomgått en förvandling från en historisk byggnad till en modern mötesplats med en touch av nostalgi. De vackra detaljerna från sekelskiftet blandas harmoniskt med modern design och bekvämligheter. Våra mötesrum är renoverade för att erbjuda en perfekt miljö för produktiva och inspirerande möten.

Våra mötesrum kan möbleras både i styrelsesittning och som biosittning upp till 50 personer. Vid större konferenser kan två av rummen användas samtidigt med biosittning för upp till 70 personer.

Förutom mötesrummen finns flera mindre rum med verandor och tornrum för gruppdiskussioner och avkoppling.

©jensnordstrom_20A5471.jpg
©jensnordstrom_20A9963.jpg
5.jpeg

Låt dig och ditt team inspireras 

Vill ni lägga till upplevelser för att få nya impulser och infallsvinklar så erbjuder vi aktiviteter som t.ex. rundvisning på gården, fermenteringsworkshop, matlagning och svampodling.

Tillsammans utformar vi upplägg som passar både små och stora grupper!

kamilla_danielsson_Botildenborg

En pärla mitt i storstadsbruset. Gemytligt, lugnt, behagligt, trevligt, gott och mysigt.

Kamilla Danielsson, Sjöbo kommun

Botildenborg

Kontakta oss så skräddarsyr vi er dag!

svenska-Möten-Logo
bottom of page