top of page
©jensnordstrom_20A5463.jpg

Hållbara konferenser med smak och doft från hela världen

Botildenborg – en magisk oas för möten. Vi erbjuder konferenser som håller högsta klass och samtidigt tar hänsyn till social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet. Vi har mötesrum för mellan 5-100 personer.

Botildenborg är känd för sin goda mat. Här serveras ni mat från vår egen gård – lokalproducerat och enligt ekologiska principer naturligtivs!

Våra mötesrum

©jensnordstrom_20A5463.jpg

Robert

Min personer 10
Max personer 80

Bio, skol, café och styrelsesittning

 

©jensnordstrom_20A5471.jpg

Botilda

Min personer 10
Max personer 80
Bio, styrelse, skol och cafésittning.

©jensnordstrom_20A5375.jpg

Hagbard

Min personer 5
Max personer 25
Bio, skol och styrelse
sittning

Huset

Botildenborg är en herrgård byggd på 1880-talet. Här möts du av högt i tak, stuckatur och lantlig känsla samtidigt som de nyrenoverade lokalerna skapar en varm känsla med färg och form.

Rummen Botilda, Hagbard och Robert kan möbleras både i styrelsesittning och som biosittning upp till ca 30 personer i varje rum. Vid större konferenser kan två av rummen användas samtidigt med biosittning för upp till 60 personer.

Alla rum är utrustade med det som behövs för konferens. Eluttag, wifi, projektor, whiteboard, mikrofon, högtalare, pennor och anteckningsblock. Utrustning för digitala möten med kamera och mikrofon finns i rummet. 

Förutom konferenslokalerna finns flera mindre rum och verandor för gruppdiskussioner och avkoppling.

 

©jensnordstrom_20A5410.jpg
©jensnordstrom_20A9963.jpg
©jensnordstrom_20A9963.jpg

Låt dig och ditt team inspireras 

Cook eat and talk
Malmös trevligaste matlagningsaktivitet för företag! Denna aktivitet är en inspirerande matupplevelse som inkluderar ett studiebesök, möjlighet att skörda i vår urbana odling och gemensam matlagning som ni sedan får avnjuta tillsammans. Perfekt för kollegorna eller ledningsgruppen!

Studiebesök
Botildenborg erbjuder ett uppskattat studiebesök där ni får ta del av Botildenborgs historia som barnhem och hur vi jobbar med hållbarhet idag. Studiebesöket inkluderar ett besök på vår urban farm där vi berättar om hur vi utbildar stadsodlare, genomför odling för barn och familjer.

Som gäst bidrar ni direkt till Botildenborgs hållbara verksamhet med både barn- och ungdomsverksamhet, arbetsmarknadsutbildningar och metoder för ökad odling i staden.

_19A8430.jpg

Barn- och ungdomsverksamhet

©jensnordstrom_20A9963.jpg

Arbetsmarknadsutbildning

IMG_2743.jpg

Ökad odling i staden

Kontakta oss så skräddarsyr vi er dag!

Mimmi Olsson
Event & konferens ansvarig
bottom of page