top of page

Utlysning: Destinations- och eventansvarig

Utlysning: Destinationsansvarig för Botildenborg

 

BLI EN DEL AV BOTILDENBORG OCH UTVECKLA

MALMÖS MEST SPÄNNANDE LANDMÄRKE FÖR MAT, MÖTEN OCH MÄNNISKOR

 


VI VÄXER – VILL DU BLI EN AV OSS?


Botildenborg är en prisbelönt gård och mötesplats mitt i Malmö som använder mat och odling för att bidra till ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbart samhälle. Vi har skapat en magisk plats där vi erbjuder möten, inspiration och mat odlad från vår egen gård. I vårt sociala arbete jobbar vi med barn, unga, studenter och de som står långt från arbetsmarknaden. På Botildenborg arbetar vi för en positiv samhällsförändring genom att bidra till fler jobb, bra mat, gemenskap och kunskap.

 

DESTINATIONS- och EVENTANSVARIG BOTILDENBORG

 

ANSVAR

Botildenborg har som mål att erbjuda hållbara upplevelser och inspiration med en varm och familjär känsla. Som ansvarig för utvecklingen av Botildenborgs som destination är du ansvarig för Botildenborgs besöksverksamhet med event, konferenser, marknader m.m. I uppdraget ingår att marknadsföra och sälja de evenemang som genomförs; i första hand Botildenborgs konferenser och skräddarsydda företagsevent. Du tar hand om bokningar, sköter kontakt med kund, skräddarsyr event, planerar kampanjer på social media, marknadsför Botildenborg i lämpliga forum samt strategiskt följer upp och utvärderar. I rollen ingår ansvar för försäljning, budget och ekonomisk uppföljning. Som destinationsansvarig arbetsleder du ett fantastiskt team med köksmästare, kökspersonal och serveringspersonal.

 

Botildenborg är en social gård och mötesplats vilket innebär att vi genomför vår verksamhet med mål att bidra till hela samhället. I mötesplatsen arbetstränar deltagare i vårt arbetsmarknadsprogram som handleds av personal i kök och servering. Det är viktigt att du genomsyras av Botildenborgs värderingar om att skapa en ekologisk och socialt hållbar mötesplats där vi lyfter Malmös alla kulturer och möjligheter.

 

ARBETSUPPGIFTER

·       Hantera och ta emot bokningar, skicka offerter och bekräftelser, ge fakturaunderlag och göra uppföljningar för möten och event

·       Budgetansvar för verksamheten med försäljning och uppföljning

·       Ansvarar för planering och genomförande av möten/konferenser/event med kontakt med kunder

·       Marknadsföra och sälja konferenser och event

·       Hitta samarbeten med externa aktörer med t.ex. upphandlingar, konferenser, studiebesök

·       Arbetsledning och schemaläggning för personal i mötesplats

·       Kunna hålla presentationer om Botildenborgs verksamhet för gäster

·       Hjälper till vid serveringen vid behov

 

Som ansvarig för events innebär det visst arbete på kvällar och helger.

 

ERFARENHET OCH PERSONLIGHET

Vi söker dig som vill komplettera vårt team med engagerade medarbetare som brinner för det vi gör! Du är prestigelös, service-minded och har erfarenhet av att utveckla mötesplatser, genomföra evenemang och sälja konferenser och event. Du är ansvarstagande och bra på att planera, organisera och kommunicera. Du är självledande och kan leda andra, ser möjligheter och ger förslag på lösningar. Du har ett stort kontaktnät av företag och organisationer som vill boka konferenser, företagsevent och upplevelser. Du brinner för hållbarhetsfrågor och har hög arbetskapacitet.

 

Botildenborg är en värderingsstyrd organisation vilket innebär att du som jobbar med oss ska dela passionen att verka för ett hållbart samhälle där alla människor får en bättre framtid och där vi verkar för en bättre miljö, både ekologiskt och socialt.

 

Det är meriterande om du har erfarenhet och intresse av hållbar matproduktion, ekologisk odling samt kännedom om lokala mat- och dryckesproducenter.

 

Sista ansökningsdag: 15 mars 2024

Tjänsten påbörjas 15 april 2024. Tjänsten innebär 1 års visstidsanställning som senare kan övergå i tillsvidareanställning.

Skicka ansökan med CV, personligt brev och referenser till info@botildenborg.se

Vid frågor kontakta Botildenborgs grundare och VD Lena Friblick: lena.friblick@botildenborg.se 0709-850 665.

992 views0 comments

Comments


bottom of page