top of page

Är du vår nya köksmästare?

Bli en del av Botildenborg och utveckla Malmös mest spännande landmärke för mat, möten och människor.

Läs mer om utlysningen här!


Utlysning köksmästare
.pdf
Download PDF • 2.09MB

Att vara köksmästare på Botildenborg är inte som på andra restauranger. Till så stor del som möjligt lagar vi mat från egen stadsodling. Vi serverar en vegetarisk, här-producerad meny där grönsaker, svamp och microgreens skördas på morgonen och tillagas samma dag. Som köksmästare får du vara med och bestämma vad som ska odlas under året med våra egna odlare.


I köket jobbar du tillsammans med andra. Botildenborg driver köket under dagtid som ett arbetsträningskök för deltagare som vill komma igång med sitt arbetsliv. Som handledare får du följa många människor och öden. Vi ser mirakel varje dag.


Botildenborg är ett socialt och icke-vinstdrivande företag. Vi jobbar med mat och odling för att bidra till ett bättre samhälle. Som köksmästare får du möjlighet att utveckla en lokal och närproducerad meny till husets konferensgäster, luncher och events.


Frågor? Hör av dig!

Ansök till tjänsten senast 15 maj. Tillträdde efter ÖK.




247 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page