top of page

Digital Cook-along

Välkomna till Botildenborgs populära digitala matlagning! Tillsammans skapar vi glädje och gemenskap när vi lagar mat. Alla deltar från sitt eget kök under ledning av kock och programledare från Botildenborg. Njut av maten tillsammans med jobbarkompisar. Perfekt team-building när medarbetare jobbar hemma och kan inte ses fysiskt.

Så här går det till

Är ni i Malmö men omnejd kan ni som företag beställa kassar med råvaror till era medarbetare. Är deltagarna på andra platser eller spridda får varje deltagare en inköpslista på ingredienser.

Deltagarna kopplar upp sig från sin dator i sitt eget kök. Genom att följa våra kockars instruktioner trollar vi gemensamt fram flera rätter. Varje rätt äts tillsammans i så kallade ’breakout rooms’ där du får möjlighet att i lugn och ro prata och umgås med dina vänner och kollegor. En kombination av utmaning, matglädje och gemenskap!

cookalong.live.webp
cookalongvärld.webp

Världens smaker

Malmö är den fjärde stad i världen med flest nationaliteter och mest mångfald. Detta inspireras vi av! I vår cook-along kombinerar vi skånska grödor med smaker från världens olika kök. Vad som står på menyn bestämmer köksmästaren men du kan räkna med en vegetarisk färg- och smakexplosion!

Härodlat från egen gård

Botildenborg är en gård med hållbarhet i fokus. Vi utformar en vegetarisk meny efter säsong och väljer i så stor utsträckning som möjligt grönsaker odlade på vår egen gård mitt i stan. Hållbart och grönt!

cookalong.rot.webp
cookalong.saba.webp

Boka

Vi skräddarsyr upplägget för din organisation och kan genomföra cook-along både lunch- och kvällstid. Två vegetariska rätter lagas och eventet tar ca 2,5 h.

Pris: lunch 750 kr, ex moms. middag 950 kr, ex moms.

I priset ingår både råvaror och leveransen av dessa. Vid deltagande på annan ort än Malmö erbjuds inte råvaror och är därför till ett billigare pris. Minsta antal 15 personer. Kontakta oss för mer information, lediga datum och bokning!Supertrevligt. Roligt att få prata och hänga med så många.

Jeanette

bottom of page