top of page
5.jpeg

Teambuilding på Botildenborg

Laga mat tillsammans, skörda och lär er odla svamp! Kombinera er konferens med teamaktiviteter som inspirerar och bidrar till mångfald, matglädje och gemenskap.

På Botildenborg brinner vi för socialt engagemang och grönt hopp.
Boka årets kickoff, teambuilding, konferens och matlagningsevent hos oss! 
Vi skräddarsyr upplägget för din organisation och kan genomföra aktiviteter för både små och stora grupper.
 

Teamaktiviteter med tema mat och odling

På Botildenborg brinner vi för socialt engagemang och gröna aktiviteter som bidrar till mångfald, matglädje och gemenskap. Låt kollegorna och företaget delta i det hållbara arbetet med att odla i Botildenborgs urbana köksträdgård.

Vi skapar säsongsbetonade teamaktiviteter med fokus mat och odling. Lär dig odla svamp tillsammans med kollegorna eller skörda vårens primörer och laga mat över öppen eld. Botildenborg är en levande oas där ni får möjlighet till spännande workshops och odlingsinspiration. 

©jensnordstrom_20A0186.jpg
©jensnordstrom_20A9863.jpg

Cook, Eat & Talk

En härlig teambuildning baserad på matlagning, hållbar inspiration och gemenskap!

 

Cook, eat and talk startar med ett inspirerande föreläsning om Botildenborg. Gästerna får därefter skörda grönsaker i Botildenborgs gård och ta del av hur stadsodling fungerar i Malmö. Matlagning sker tillsammans med Botildenborgs matlagningsambassadörer och kockar. Laga mat i Botildenborgs vackra kök och få möjlighet till samtal, skratt och ny kunskap!

 

Middagen dukas upp i Botildenborgs matsal. Eventet tar ca 3,5 timmar.

 

  • Studiebesök

  • Skörd på Botildenborgs Gård

  • Matlagning i grupper 

  • Middag – buffé med efterrätt och kaffe

Pris dagtid: 695 kr/person

Pris kvällstid: 995 kr/person

minst 10 personer

 

Kostnad för dryck tillkommer. Botildenborg har fullständiga rättigheter och kan erbjuda både välkomstdrink, matlagningsvin och dryck till middag.

Vilken härlig dag med kollegorna! Konferens i fina lokaler, smakrik mat och roliga teamaktiviteter i odlingen! Vi bakade pinnbröd över öppen eld med örter från trädgården. Kan varmt rekommendera!

– Josefin Andersson, Region Skåne

bottom of page