top of page
©jensnordstrom_20A5463.jpg

Botildenborg – gröna möten mitt i stan!

På Botildenborg brinner vi för socialt engagemang och grönt hopp. Vi erbjuder konferenser som håller högsta klass och samtidigt tar hänsyn till social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet. Vi har mötesrum för mellan 5-70 personer.

Botildenborg är känd för sin goda mat. Här serveras ni mat från vår egen gård – lokalproducerat och enligt ekologiska principer naturligtivs! Kombinera er heldag med en aktivitet under dagen, allt från en guidad tur på odlingen till workshops i fermentering och svampodling.

Våra mötesrum

©jensnordstrom_20A5463.jpg

Hagbard

Min personer 10
Max personer 50

Bio, skol, café och styrelsesittning

 

IMG_1332.png

Robert

Min personer 5
Max personer 25
Bio, skol och styrelse
sittning

IMG_0970 2.HEIC

Gunborg

Min personer 5
Max personer 25
Bio, styrelse, skol och cafésittning.

I våra paket ingår plats i ett av Botildenborgs konferensrum med tillgång till skärm, whiteboard, pennor, anteckningsblock och wi-fi. Utrustning för digitala möten med kamera och mikrofon finns i rummet.

F
örutom konferenslokalerna finns flera mindre rum och verandor för gruppdiskussioner och avkoppling. ​Botildenborg har en stor trädgård som kan användas av gäster. Det går också att besöka våra odlingar och ta promenader i intilliggande Ögårdsparken.

Huset

Botildenborg är en herrgård byggd på 1880-talet. Här möts du av högt i tak, stuckatur och lantlig känsla samtidigt som de nyrenoverade lokalerna skapar en varm känsla med färg och form.

Rummen kan möbleras både i styrelsesittning och som biosittning upp till ca 25 personer i varje rum. Vid större konferenser kan två av rummen användas samtidigt med biosittning för upp till 70 personer.

Förutom konferenslokalerna finns flera mindre rum och verandor för gruppdiskussioner och avkoppling.
 

©jensnordstrom_20A5471.jpg
©jensnordstrom_20A9963.jpg
5.jpeg

Låt dig och ditt team inspireras 

Vill ni lägga till upplevelser för att få nya impulser och infallsvinklar så erbjuder vi aktiviteter som t.ex. rundvisning på gården, fermenteringsworkshop, matlagning och svampodling.

Tillsammans utformar vi upplägg som passar både små och stora grupper!

Personaldagar och kick-offs?
Vi ordnar det!

Vi skräddarsyr era personaldagar med sociala aktiviteter som kretsar kring mat, odling och hållbarhet.  

Botildenborg

Kontakta oss så skräddarsyr vi er dag!

Mimmi Olsson

Mimmi Olsson

svenska-Möten-Logo

Event & konferens ansvarig

bottom of page