top of page

Urban farm re:treat

Välkommen till Urban Farm Retreat! Upptäck Botildenborg, en levande urban oas där du och dina kollegor kan njuta av en avkopplande och rolig stund tillsammans. Laga mat i våra vackra kök, gå en kurs i fermentering eller följa med på en gastronomisk gårdssafari.
 
Oavsett om ni vill skräddarsy en heldag med konferens, tillgång till mötesrum, aktiviteter, lunch och middag, eller bara njuta av en stund i vår ljuvliga trädgård och stadsodling, så är ni varmt välkomna till Botildenborg.

Upplev en urban oas där god mat och goda möten genomsyrar hela dagen!

Teamaktiviteter med tema mat och odling

Botildenborg är en levande oas där ni som företag och organisation får möjlighet till spännande workshops och odlingsinspiration. Laga mat tillsammans, gå en fermenteringskurs eller varför inte avsluta personaldagen med en snabbkurs i svampodling?

Botildenborg har fullständiga rättigheter och kan erbjuda både välkomstdrink och dryck under aktivitet och middag.

Våra erbjudande

Kick-off? Teambuilding? Kvällsevent? Oavsett syftet med er dag, erbjuder vi en inspirerande och rogivande plats att samla kollegorna på. Är ni fler än 50 personer får ni tillgång till hela huset med två mötesrum, salong, tornrum och veranda.

Maja Lindeblad, Bladins skola

Alla var supernöjda med dagen på Botildenborg! Vilket underbart ställe och fantastisk mat! 

–Josefin Andersson, Region Skåne

Vilken härlig dag med kollegorna! Konferens i fina lokaler, smakrik mat och roliga teamaktiviteter i odlingen! Vi bakade pinnbröd över öppen eld med örter från trädgården. 

Marie-Cloude Doubois, Sveriges Lantbruksuniversitet Alnarp

Vilken fantastisk dag. Mat, lokaler och studiebesöket på gården var toppen!

teamdag_banner

Kontakta oss så skräddarsyr vi er dag!

svenska-Möten-Logo.jpg
bottom of page