top of page

tis 16 jan.

|

Botildenborg

WORKSHOP: Lär dig fermentera

Är du nyfiken på konsten att fermentera mat? Vill du lära dig göra kimchi? Välkommen till Botildenborg!

Tickets are not on sale
See other events
WORKSHOP: Lär dig fermentera
WORKSHOP: Lär dig fermentera

Tid och plats

16 jan. 2024 18:00 – 20:30

Botildenborg, Västra Skrävlinge Kyrkoväg 12, Malmö, Sweden

Workshop

Välkommen till Botildenborgs spännande fermenteringsworkshop: Skapa din egen Kimchi!

Är du redo att utforska den spännande världen av fermentering och lära dig att göra din alldeles egna krispiga kimchi och fermenterade grönsaker? Denna workshop är en unik möjlighet att upptäcka hemligheterna bakom detta koreanska supermatstillskott och lära dig  grunderna i fermentering.

Datum: 16 januari

Tid: 18.00-20.30

Plats: Botildenborg, Malmö

Pris: 399 kr 

Betalning sker senast en vecka innan eventet genom swish.

Under denna workshop kommer du att få:

  1. Lära dig grunderna i fermentering: Vi kommer att gå igenom vad fermentering är och hur det fungerar. Du kommer att förstå de grundläggande principerna som ligger bakom fermenteringsprocessen.
  2. Praktisk erfarenhet: Du kommer att få möjlighet att delta aktivt i fermenteringsprocessen. Vi kommer att tillhandahålla alla nödvändiga ingredienser och material så att du kan fermentera din egen mat. Självklart med grönsaker från egen gård!
  3. Smakprovning: Vi kommer att prova några av de läckra fermenterade produkter som vi har skapat under workshopen. Du kommer att upptäcka de fantastiska smakerna som fermentering kan ge.
  4. Tips och tricks: Botildenborgs kökschef Lollo Krüger kommer att ge er tips och tricks för en framgångsrik fermentering. 

Det här är en unik möjlighet att lära dig en färdighet som kan berika ditt kök och din kost. Oavsett om du är nybörjare eller har någon erfarenhet av fermentering, är du välkommen att delta. Workshopen är öppen för alla åldrar och kunskapsnivåer. Ta med dig nyfikenhet och en aptit på att utforska den fascinerande världen av fermentering.

---

Dela event

bottom of page