top of page

tis 27 feb.

|

Botildenborg

Workshop: Arabiska delikatesser

Välkommen till Botildenborg matlagningskurs i Arabiska delikatesser!

Registration is closed
See other events
Workshop: Arabiska delikatesser
Workshop: Arabiska delikatesser

Tid och plats

27 feb. 2024 18:00 – 21:00

Botildenborg, Västra Skrävlinge Kyrkoväg 12, 212 37 Malmö, Sweden

Workshop

Välkommen till Botildenborg workshop i Arabiska delikatesser!

Välkommen till en kulinarisk resa där vi utforskar en värld av smaker och traditioner. På detta unika tillfälle kommer du att fördjupa dig i konsten att skapa arabiska delikatesser – allt från dolmar och röror till bakverk och baklavas.

Datum: Tisdag den 27 februari 2024

Tid: 18.00 - 21.00

Plats: Västra Skrävlinge Kyrkoväg 12, Malmö

Pris:  450 kr (betalning via swish.) Mer info kommer i bekräftelsemailet

I priset ingår kurs och middag.

Kursens Höjdpunkter:

  1. Vegetariska Dolmar med Vinblad: Lär dig konsten att rulla och fylla vinblad med en härlig blandning av grönsaker och kryddor. 
  2. Tre Klassiska Röror: Babaganosh. en rökig auberginedipp. Hummus: En silkeslen kikärtsröra med tahini och citron. Muhammara: En nötig röra med rostade paprikor och valnötter för en explosion av smaker.
  3. Baklava: Avsluta kursen med att lära dig att göra den klassiska baklavan, en söt och nötig efterrätt som kommer att imponera på dina vänner och familj.

Hands-On Erfarenhet:Få praktisk erfarenhet av att förbereda och laga dessa läckra rätter med hjälp av våra erfarna instruktörer. Från tekniker till kryddkombinationer, kommer du att lämna kursen med nyvunna kunskaper och självförtroende i köket.

Gemensam Måltid:Efter allt arbete kommer vi att samlas runt bordet för att njuta av våra kreationer tillsammans. En fantastisk möjlighet att dela mat och skapa minnen med andra matälskare.

Vi ses på Botildenborg!

Dela event

bottom of page