Söndagsmarknad på Botildenborg! Marknad, barnpyssel, fika och lunch!
Odlingssäsongen är i full gång och så är även tiden för skörd! Men vad gör man med all skörd och eventuellt överskott?
Den 13 augusti bjuder vi in till en dag fylld av växtförädling, fermentering och konserveringsmetoder såsom fermentering, pickling, torkning och syltning.
Välkomna på marknad, gratis workshops i fermentering/förädlingsmetoder, fika, lunch och barnaktiviteter.
På Botildenborg älskar vi lokalproducerat! Träffa våra lokala mat, dryck- och hantverksproducenter som får möjlighet att sälja sommarens skörd, hantverk och läskande drycker!
GRATIS WORKSHOP: Lär dig grunderna i fermentering! Tillsammans med Botildenborgs kökschef Lollo Krüger får du chansen att lära dig grunderna i fermentering med två olika metoder. Självklart med nyskördade grönsaker från gården!
Fermenterade grönsaker är smakrika, näringsrika, härligt krispiga grönsaker som passar till det mesta. Ta vara på grönsaker och fyll din kropp med vitaminer. Välkomna!
Workshopen är en del av Botildenborgs söndagsmarknad.
När? Söndag 13 augusti.
Tid: 13.00. Workshopen håller på ca 30 minuter Plats: Botildenborgs gårdshus Kostnad: Gratis. Möjlighet att köpa med sin burk hem. Ålder: Alla åldrar. Barn i sällskap av vuxna. Säkra din plats? info@botildenborg.se
Ta med hela familjen på söndagsutflykt!
I vår trädgård och odling får barnen testa på att odla själva och i Botildenborgs kafé och restaurang serveras lunch och fika.
Varmt välkomna den 13 augusti!
Datum: söndag 13 augusti Tid: Kl 11-15 Plats: Botildenborg, Västra Skrävlinge Kyrkoväg 12, Malmö Kom med cykel, buss eller bil – Botildenborg är enkelt att nå för alla. Buss # 1 och 5, cykelväg från centrum, fri parkering. Vi tar emot kort inne i huset på lunchen. Utomhus i kaféet tar vi endast swish
Comments