top of page

Vårmarknad på Botildenborg

Updated: Apr 15

Ta med familj och vänner på en härlig söndagsutflykt till Botildenborg! Vi öppnar upp gården för årets vårmarknad söndagen den 5 maj.Marknad
Vårmarknad på Botildenborg

Tema: fröer, plantor och odling!

Odlingssäsongen är här och på marknaden slår vi ett extra slag för säsongens fröer, plantor och grönsaker! Här kan du delta i fröbyten, köpa plantor och få massor av tips och tricks för en lyckad odlingssäsong!


Lokala matentreprenörer och marknadsutställare:

På Botildenborg älskar vi lokalproducerat! Träffa våra lokala mat-, dryck- och hantverksproducenter och fyll på skafferiet med skånska sötsaker och läskande drycker.

Workshops och barnaktiviteter: Utforska spännande workshops för vuxna och roliga aktiviteter för barnen som hålls under hela dagen. Gratis!


Lunch och fika

Njut av hemmagjorda bakverk ute på gården eller upplev en härlig lunch inne i huset på Botildenborg. Glöm inte att boka bord i tid genom att skicka ett mail till bokning@botildenborg.se


Datum: Söndag den 5 maj

Tid: Kl. 11:00 - 15:00

Plats: Botildenborg, Västra Skrävlinge Kyrkoväg 12, MalmöKom till oss med cykel, buss eller bil - Botildenborg är lättillgängligt för alla! Ta buss nummer 1 eller 5, följ cykelvägen från centrum eller parkera gratis på plats. Vi accepterar kortbetalning inne i huset för lunchen, medan vi endast tar emot Swish utomhus i caféet.


Håll utkik för mer information som kommer löpande! Vi ser fram emot att fylla gården för en fantastisk vårmarknad på Botildenborg!

492 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page