
26 SEP / KONFERENS
Urban Food & Farming Week
Välkomna till en dag då vi får besök av organisationer och städer i Norden som jobbar med mat och odling. Öka kunskapen och få inspiration hur andra ökar lokalproducerat mat, odlar i staden och använder mat till öka social hållbarhet och arbetstillfällen!
PROGRAM
MÅNDAG
26 SEPTEMBER
Förmiddag
Morgonkaffe och incheck
Studiebesök Botildenborg
Med Botildenborgs grundare Lena Friblick
Fika och mingel
Föreläsning:
Så skapar vi mer odling i staden
Martin Berg, Göteborg
Katinka Killian, Bybonden i Bergen
Lena Friblick, Botildenborg
Eftermiddag
Studiebesök Naturmolnet & lunch
Föreläsning:
Mat för gemenskap, arbete och integration
Alireza Mobasheri – Matmissionen Malmö
Mathias Holt, The Set og Social, Kph
Jamal Morad – Botildenborg, Malmö
Michelle Horowitz - Apetite for Change, Minneapolis
Fika och workshop
Kväll
Farm Food Fusion
Hörte brygga/Julie & Vegostan
Donda & Bygaard (Kph)
Botildenborg Gård & Kök
Hur kan kock och odlare jobba på nya sätt? Samtal och matlagning!
Middag
Njut av en härlig trerätters middag skapas framför dina ögon!
Programmet kommer att fyllas på och uppdateras fram till konferensen. Följ oss på sociala medier för uppdateringar.
Anmäl dig till konferens 26 september
Pris för heldag inklusive förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika samt middagsevent Farm Food Fusion: 1650kr ex moms

FARM
FOOD
FUSION
I konferensen ingår en unik middagsupplevelse där ni möter tre olika restauranger där kock och odlare jobbar tillsammans. De tre restaurangen intar Botildenborgs olika kök. Som gäst kan du gå mellan köken, ställa frågor till kockarna och odlarna som lagar mat, smaka på fingerfood och få en massa tips.
Hörte brygga/Julie & Vegostan
Donda & Bygaard (Kph)
Botildenborg Gård & Kök
