top of page

Utlysning: Service-ansvarig för konferens och event

Utlysning: Service-ansvarig för konferens och event

 

BLI EN DEL AV BOTILDENBORG OCH UTVECKLA

MALMÖS MEST SPÄNNANDE LANDMÄRKE FÖR MAT, MÖTEN OCH MÄNNISKOR

 


Botildenborg är en prisbelönt gård och mötesplats i Malmö som använder mat och odling för att bidra till ett hållbart samhälle. Vi skapar en nytänkande mötesplats där socialt och ekologiskt engagemang står i centrum. Bli del i vårt team som ny service-ansvarig för att ta emot våra gäster till restaurang, konferenser och event.

 

Botildenborg är en unik plats som utgår från hållbarhet. Vi odlar våra egna grönsaker, serverar endast vegetarisk mat, vi driver vår restaurang genom arbetsträning för bidra till en bättre framtid för de som behöver en ny start i livet. Samtidigt erbjuder vi en magisk plats med hög kvalitet för alla de gäster som kommer till våra luncher, konferenser, marknader, matlagningskurser och event.

 

Vi söker nu dig som vill ta ansvar för all service i vår vackra gård! Du kommer ansvara för att ta hand om våra gäster, servera måltider, ta hand om vårt hus och se till att det är vackert och välkomnande med allt från blommor, tvätt och möblering. Du genomför arbetet tillsammans med deltagare i vårt arbetsmarknadsprojekt och handleder deltagare. Vi ser att du har erfarenhet av service, gärna från flera platser, att du är ansvarstagande, självgående och kan leda personal.

 

I vårt arbetsmarknadsprojekt Växtplats Botildenborg kommer deltagare som står långt från arbetsmarknaden där de får möjlighet att arbetsträna inom konferens och service för att lära sig språk, bli motiverade och komma igång efter en längre tids arbetslöshet. Som service-ansvarig handleder du deltagarna.

 

Arbetsuppgifter:

·       Ha kontakt med gäster inför besök.

·       Ta emot gäster till restaurang, konferens och event. Ansvara för teknik. Presentera Botildenborg.

·       Enklare beredning av fika och måltid.

·       Duka fram och servera fika och lunch

·       Möblera till konferenser, event

·       Ansvarig för tvätt

·       Ansvarig för lokalerna (se till att allt är fräscht och städa vid behov)

·       Handleda deltagare i vårt arbetsmarknadsprogram

·       Delta i matlagningsevent

 

Botildenborg är en värderingsstyrd organisation vilket innebär att du som jobbar med oss ska dela passionen att verka för ett hållbart samhälle där alla människor får en bättre framtid och där vi verkar för en bättre miljö, både ekologiskt och socialt. Vi ser att du gärna har ett genuint intresse för hållbar mat!

 

Sista ansökningsdag: 12 jan 2024. Frågor besvaras efter 8 januari 2024.

Tjänsten är på heltid. Kvälls- och helgarbete förekommer.

Startdatum: 1 mars 2024.


Frågor och ansökan? Ställ frågor eller skicka ansökan med CV, personligt brev och referenser till info@botildenborg.se

570 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page