top of page

Utlysning: ekonomiansvarig

Updated: May 21

Botildenborg är en prisbelönt gård och mötesplats mitt i Malmö som använder mat och odling för att bidra till ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbart samhälle. Vi har skapat en magisk plats där vi erbjuder möten, inspiration och mat odlad från vår egen gård. I vårt sociala arbete jobbar vi med barn, unga, studenter och de som står långt från arbetsmarknaden. På Botildenborg arbetar vi för att bidra till fler jobb, gemenskap och kunskap.EKONOMI & ADMINISTRATIONSANSVARIG

Som ansvarig för ekonomi och administration har du ett helhetsansvar för hela verksamheten i Botildenborgs två organisationer. Du sköter den löpande redovisningen med löner, bokföring, redovisning, fakturor, avstämningar mm. Du har även ett controller-ansvar där du tar fram budget, gör uppföljningar och tar fram beslutsunderlag. Vi ser gärna att du även genomför bokslut och årsredovisning. Du är också ansvarig för administration, avtal och vissa avtalsfrågor. Som ekonomiansvarig ingår du i ledningsgrupp och är adjungerad ledamot i Stiftelsen Botildenborgs styrelse.

 

Botildenborg består av två juridiska organisationer: aktiebolaget Xenofilia och Stiftelsen Botildenborg. Vi genomför flera projekt där finansiering kan komma från bl.a. EU eller myndigheter och har krav på separat projektredovisning och uppföljning.

 

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av ekonomihantering, gärna från ett mindre företag där du tagit ett helhetsansvar.

 

Vi är en liten organisation och det är viktigt att du kan hantera flexibla situationer med korta deadlines.

 

Som ekonomi- och administrationsansvarig ingår du i Botildenborgs ledningsgrupp och vi ser det som viktigt att du genomsyras av Botildenborgs värderingar om att skapa en ekologisk och socialt hållbar mötesplats där vi lyfter Malmös alla kulturer och möjligheter.

 

Sista ansökningsdag: 7 juni 2024

Datum för anställning: 5 aug 2024

Skicka ansökan med CV, personligt brev och referenser till info@botildenborg.se

Vid frågor kontakta Botildenborgs grundare och VD Lena Friblick: lena.friblick@botildenborg.se 0709-850 665.

69 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page