top of page

Botildenborgs årliga skördefest

Välkommen till Botildenborgs årliga skördefest! Hösten är här, och det är dags att fira den generösa skörden som året har gett oss. Vi bjuder in alla Malmöbor att delta i en dag full av höstglädje, gemenskap och god mat på vår vackra gård.


Skördefestens höjdpunkter:


Marknadsstånd och lokala producenter: Utforska våra marknadsstånd och upptäck lokal mat, drycker och hantverk. Du kan även köpa med dig Botildenborgs egna produkter från gården.


Säsongens fika: Kaffe, äppelmust och fika! Ta en kaffe på gården och njut av våra hemlagade bakverk


Lunch i huset: Inne i huset serveras en härlig skördelunch med gårdens läckerheter. Boka bord på info@botildenborg.se eller drop in!


Barnaktiviteter i Vänskapens Trädgård: Låt barnen utforska trädgård, delta i lekar och pyssel. Vår sociala trädgård är öppen för roliga pyssel och barnaktiviteter.


Vi ses på Botildenborg!


Datum: söndag 1 oktober Tid: Kl 11-15 Plats: Botildenborg, Västra Skrävlinge Kyrkoväg 12, Malmö Kom med cykel, buss eller bil – Botildenborg är enkelt att nå för alla. Buss # 1 och 5, cykelväg från centrum, fri parkering. Vi tar emot kort inne i huset på lunchen. Utomhus i kaféet tar vi endast swish

671 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page