top of page

Acerca de

©jensnordstrom_20A3499.jpg

FARM 
FOOD
FUSION

Allt fler restauranger väljer att jobba direkt med odlare för att kunna servera den bästa maten till kunden. Ett nytt sätt att samarbeta har vuxit fram där odlaren får ta plats vid planeringen av menyn. Resultatet – en fantastisk upplevelse där råvaran finns i centrum. Välkomna till en kväll då ni möter tre olika restauranger där kock och odlare jobbar tillsammans.

 

Vi gästas av: 

Restaurang Hörte Brygga + Vegostan

Restaurang Donda + Bygaard Köpenhamn

Botildenborg Gård & Kök, Malmö

©jensnordstrom_20A9863.jpg

Välkomna till en kväll med massor av god mat!

Vi har bjudit in tre nordiska restauranger som lyckats skapa ett unikt samarbete mellan kökschef och odlare – där råvaran alltid står i centrum. Under en kväll får vi ta del av deras idéer, tankar men framförallt deras mat! Vi bjuder in till en fantastisk matupplevelse där ni får följa de tre kökens tankar och process – för att slutligen få avnjuta en 7 rätters middag från tre olika kök.   

 

Vi gästas av: 

Restaurang Hörte Brygga + Vegostan

Restaurang Donda + Bygaard Köpenhamn

Botildenborg Gård & Kök, Malmö

 

Det här vill ni inte missa!

 

Datum: måndag 26 september

Tid: 16:00 – 20:00

Pris: 495 kr ink moms. Dryck finns att köpa

URBAN FOOD AND FARMING WEEK-8.png
bottom of page